Geslaagden

Laat hieronder een berichtje achter hoe jouw ervaring was bij Rijschool Rijkers. 

Bij Rijschool Rijkers hechten we veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Op deze site vind je het privacybeleid. Hierin staat beschreven hoe wij met deze gegevens omgaan.

 Voeg een beoordeling toe voor deze reactie 
 

Pagina : 1 2 3 

Top rijlessen gehad. Altijd een duidelijke uitleg en een goed gevoel in de auto. Zeker een aanrader!. Bedankt Chris.
Super fijne rijschool , meteen eerste keer geslaagd!
Super fijne lessen gehad. In 1 keer geslaagd. Iedere keer stapte ik weer vrolijk de auto in en uit. Chris geeft super duidelijke uitleg en helpt je overal mee.
Zojuist heb ik mijn rijbewijs gehaald. Het waren fijne lessen, Chris was een fijne maar ook strenge rechtvaardige rij-instructeur. Bedankt voor de lessen!
Hele gezellige en fijne rijlessen gehad! Ik ben altijd met plezier de auto in gestapt. Chris kan met veel enthousiasme en duidelijkheid uitleggen en je goed helpen met moeilijkheden. Hij heeft mij altijd weten te motiveren, waardoor ik auto rijden nu enorm leuk ben gaan vinden. Bedankt!!
Fijne en rustige sfeer in de auto! Daarnaast kan je alles aan Chris vragen en legt hij het ook duidelijk en geduldig uit. Kortom ik heb een fijne lestijd gehad, dankjewel daarvoor!
Mijn rijlessen met Chris waren iedere keer weer ontzettend gezellig en leerzaam. Je kunt merken dat hij zijn lessen helemaal afstemt op de leerling. Chris heeft veel geduld, maar gelooft ook echt in je. Bij mijn eerste gesprek met Chris vertelde ik dat ik bang was om auto te rijden. Het zou mij toch nooit lukken of wat nou als ik iemand aan zou rijden? We hebben vaker even de auto stil moeten zetten, zodat hij mij een peptalk kon geven en ik er weer tegenaan kon. Hij heeft er met heel veel geduld en hard werken voor gezorgd dat ik autorijden nu niet meer eng vind, maar heel leuk! Bedankt Chris!
De lessen waren erg fijn en Chris geeft goede motiverende peptalks waardoor je vertrouwen krijgt in het rijden. Hij blijft geduldig zelfs als je tien keer dezelfde fout maakt.
Zoals Chris vanaf het begin al zei ‘ het moet van twee kanten komen ‘ en zo bleek het ook te zijn. Na vele tegenslagen eerder bij een rijschool, had ik geen motivatie meer. Maar toen hoorde ik van een eerdere leerling dat rijschool Rijkers een aanrader is. Ik ging, na een fijn intake gesprek, de samenwerking aan met Chris. Het bleek ook zo te zijn! Chris heeft me vanaf les 1 gemotiveerd. Deze goede energie heeft hij vol gehouden tot en met vandaag. Door deze lessen ben ik in korte tijd enorm gaan groeien. Chris zorgde altijd voor nieuwe uitdagingen. Ik kan nu wel zeggen dat ik dankzij Chris zelfverzekerd achter het stuur zit. Chris bedankt voor alle goede, zorgvuldige en leuke rijlessen !
Enorm leuke en gezellige lessen gehad! ik ben nooit met tegenzin de auto in gestapt en Chris motiveerde mij altijd om het beste uit mezelf te halen en dat lukte ook iedere keer weer. Samen hebben we het ene struikelpunt na het andere overwonnen en de grootste was natuurlijk het examen maar dat is in 1 keer gelukt! Super bedankt Chris!
Super fijne, leerzame lessen gehad Chris! De opbouw en structuur in de lessen is erg fijn, met veel geduld en kennis, om goed voorbereid naar het examen toe te werken. Echt een hele positieve ervaring! Heel erg bedankt Chris!
Hehe eindelijk geslaagd, dat het niet makkelijk zou worden wisten we in het begin al maar wat een motivator ben jij Chris super super bedankt
Super fijne en zeer leerzame lessen gehad van Chris! Het RIS boek is ook super fijn om erbij te gebruiken omdat alles er nog een keer extra instaat. Super bedankt voor de lessen Chris!
Super fijne lessen gehad van Chris. Je blijft in elke situatie rustig en het was altijd gezellig bij jou in de auto. Ook de RIS methode vond ik heel prettig. Ik ben de 1ste keer geslaagd. Nogmaals bedankt Chris je bent een aanrader !!
Een eerdere leerling raadde mij aan om bij Chris te gaan lessen, en ook ik beveel het iedereen aan! Wat Chris al aangaf bij het intakegesprek; het moet van twee kanten komen, en dat bleek ook tijdens de lessen. Chris doet er alles aan om jou te helpen leren, maar je werkt uiteindelijk samen naar een doel toe. Hij is erg open en de RIS-methode helpt enorm om je gestructureerd voor te bereiden op de lessen. Ik wil Chris hartelijk bedanken voor de leuke lessen, en hoop dat toekomstige leerlingen net zo'n positieve ervaring hebben als ik!
Ik heb heel fijne lessen van Chris gehad, hij is altijd erg rustig wat voor mij extra fijn is voor mijn concentratie. Hij is zeer kundig en werkt volgens een stappenplan van het ris boekje. Ik heb altijd graag mijn lessen gevolgd en was ook zeker van mezelf toen ik op moest en ben daardoor ook in een keer geslaagd. Ik raad Chris Rijkers daarom ook aan voor andere leerlingen. Chris, super bedankt voor de fijne lessen!!
Dankjewel voor de fijne lessen Chris! In het begin vond ik het nog erg spannend maar ik kreeg snel in de gaten dat ik het echt super leuk vond. Chris legt alles super fijn en rustig uit en als het zelfs moet, tekent hij de situatie uit op papier. Het RIS-boekje heeft me ook zeker geholpen met de lessen, er zat structuur in en dat vind ik toch altijd wel fijn. Waar ik een beetje tegenop zat, was het wegbrengen en/of halen van iemand anders. Gelukkig hoeft dit niet en heb je een vol 1,5 uur voor jezelf. Ik zou Rijschool Rijkers zeker aanraden! Chris nogmaals bedankt en ik ben super blij dat ik in één keer mijn rijbewijs heb gehaald!!
Dankjewel Chris voor de rijlessen! Ik had de moed bijna opgegeven, maar dankzij Chris toch nog de motivatie gevonden en in een keer geslaagd!
Hoewel ik vanaf dag 1 een hekel had aan rijden in het algemeen heeft Chris er met zijn enthousiasme voor gezorgd dat ik toch veel leuke lessen heb gehad en in 1 keer lachend met een rijbewijs naar buiten ben gelopen. Ik zeg lachend, want daar was zeker een gezonde hoeveelheid van aanwezig in de lessen, natuurlijk tussen het harde werken door ;)
Tijdens mijn eerste rijlessen voelde ik me wat onwennig in de auto. Chris heeft dat snel opgemerkt en heeft daar gelukkig snel een einde aan gemaakt. Daarna ging het alleen maar beter en ben ik met het eerste examen geslaagd! Chris heeft passie voor zijn vak en heeft altijd het beste met je voor, bedankt voor alle lessen!
Ze zeggen wel eens dat je pas iets kan missen op het moment dat je het niet meer hebt. Ondanks dat ik nog niet eerder op examen was geweest, voor welk voertuig dan ook, miste ik mijn rijbewijs. Dat stukje mobiliteit om te kunnen gaan en staan waar ik wil. Na een aantal rijlessen her en der te hebben gehad, heb ik het volledige traject nooit ergens afgemaakt. Steeds wanneer puntje bij paaltje kwam, haakte ik af. De dag dat ik de knoop voor mezelf had doorgehakt, ben ik op zoek gegaan naar rijscholen in de buurt. Ik heb een proefles gedraaid bij een rijschool uit Eindhoven en wist na de eerste minuut in de auto al dat deze rijschool 'm niet ging worden... Ik voelde me niet op mijn gemak en er hing naar mijn idee een gespannen sfeer. Na verder te zoeken, verscheen rijschool Rijkers op mijn scherm. Ook hier dacht ik 'even' een lesje te volgen, om vervolgens het verdere traject in te gaan. Chris was op geen enkele manier overtuigd van mijn verhaal en wilde eerst een intakegesprek voeren en dan het liefst samen met mijn ouders. Uiteindelijk naar het gesprek gegaan en dit was enorm fijn! Tijdens het gesprek werd er verteld hoe de rijlessen in elkaar staken, wat hij van mij verwachtte, maar ook wat ik van hem kon verwachten. Ik ben begonnen als onzekere bestuurder, geen besef van observatie naar het verkeer en ik dacht er een eeuwigheid over te moeten doen. Er zijn geen rijlessen geweest dat ik geen zin had. Chris zorgde er altijd voor dat je een nieuwe uitdaging aan moest gaan. Ik kan zeggen dat ik, na de eerste keer geslaagd te zijn, zelfverzekerd achter het stuur zit. Ik begrijp hoe ik het verkeer moet observeren en ik zit enorm comfortabel in de auto. Rijschool Rijkers/Chris ; bedankt!
Chris is ten eerste een instructeur die passie voor het vak uitstraalt. Mede hierdoor heb ik iedere les plezier gehad, maar ook veel geleerd. Chris heeft ontzettend veel geduld met de leerling, maar durft ook te zeggen waar het aan scheelt. Dit zorgt ervoor dat je met een prettig gevoel in de auto zit, terwijl je weet waar je aan toe bent. Dankzij de RIS - lesvorm volg je bij Rijschool Rijkers een gestructureerd programma waardoor je je goed kan voorbereiden en evalueren. Dit heeft mij enorm geholpen in het leerproces, waardoor ik de eerste keer geslaagd ben. Met name door de persoonlijke en betrokken aanpak zou ik Chris bij iedereen willen aanbevelen!
Ik ben enorm blij dat mijn vader me bij deze rijschool had aangemeld. Als ik kijk naar hoe het bij sommige rijscholen gaat bof ik heel erg met deze man als instructeur. Hij heeft een hele fijne aanpak, hij past het goed aan op jouw persoonlijkheid. Dit heeft mij enorm goed gedaan en ben een stuk zelfverzekerder geworden dankzij Chris. Het is een enorme fijne methode waar mee gewerkt wordt. Ook kan hij heel erg goed inschatten hoe hij situaties aan moet pakken bij de leerling zelf. Ik ben enorm eigenwijs en hij heeft daar goed op ingespeeld waardoor ik uiteindelijk begreep dat eigenwijs zijn toch niet altijd even wijs is. Buiten Chris om is de auto ook echt super en helemaal up to date. Het is een fijne man om mee te praten en geeft je totaal geen ongemakkelijk gevoel, hij is in voor voor gesprekken en zal altijd luisteren. Hij is heel erg meegaand. Als ik terug kijk op mijn lessen, kon ik me geen betere instructeur wensen. Echt enorm bedankt voor alle veilige lessen en het vertrouwen in mij. Voor ieder die twijfelt. Chris zorgt ervoor dat je slaagt en werkt er samen met jou naartoe!
Waar zal ik beginnen, er zijn zoveel dingen te vertellen, maar laten we beginnen bij het begin. Ik bezocht de site met mijn vader en moeder, en we konden al vrij snel opmerken dat alleen in de site al veel oog voor detail is. Goed begin! We gingen op gesprek bij Chris Rijkers en meteen zagen we de professionaliteit en de precisie in het karakter van Chris. Er was dus meteen een goede indruk, ik en mijn ouders hoefden ook geen tweede keer na te denken, dit wordt het! Chris weet echt goed het verhaal over te brengen op de leerlingen en zorgt voor een goede sfeer in de auto, ik heb hierdoor altijd met veel plezier in de auto gezeten en hier en daar kunnen lachen. Het RIS boek waar gebruik van wordt gemaakt is zéér duidelijk, vooral omdat er ook voorbeelden in staan met plaatjes en niet alleen uitleg. Ik wil Chris heel erg bedanken voor de gezellige en leerzame rijlessen. Ik voel me een volwaardig volwassene bestuurder met zelfvertrouwen die zelf beslissingen durft te nemen en situaties weet te voorspellen en zich daarop weet in te spelen, zodat er ook voor mij en de bijrijders een comfortabele sfeer is. Chapeau!
Nadat ik een aantal keren gezakt was bij een andere rijschool had ik besloten het helemaal anders aan te pakken door bij een andere rijschool lessen te nemen. Achteraf was dit een hele goed keuze en ben ik heel blij dat ik toen bij Chris terecht gekomen ben! Doordat ik al op examens was geweest had ik het idee dat ik maar een paar lessen nodig zou hebben om de puntjes "op de i te zetten". Uiteindelijk bleek er vooral op het gebied van het scannen nog veel vooruitgang geboekt te kunnen worden. Hier ben ik samen met Chris mee aan de slag gegaan met als fijne houvast het RIS boek. Ik moet zeggen dat ik met frisse tegenzin aan de lessen bij Chris begon aangezien mijn zelfvertrouwen in het rijden na de, zoals het voor mij voelde, gefaalde examens vrij laag was. Maar gedurende de lessen merkte ik dat mijn niveau omhoog ging en kwamen langzaam het zelfvertrouwen en het plezier in het rijden weer terug waarvoor ik Chris heel dankbaar ben! Chris is een rijschoolhouder die met veel passie en geduld les geeft wat erg prettig is tijdens de lessen! Daarnaast gaat het bij hem om de leerling en ervoor zorgen dat deze in één keer slaagt en gaat het hem dus absoluut niet om het verdienen van geld zoals bij andere rijscholen weleens het geval is. Al met al wil ik Chris bedanken voor de lessen en zou ik het anderen zeker aanraden bij Chris lessen te nemen!