Geslaagden

Laat hieronder een berichtje achter hoe jouw ervaring was bij Rijschool Rijkers. 

Bij Rijschool Rijkers hechten we veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Op deze site vind je het privacybeleid. Hierin staat beschreven hoe wij met deze gegevens omgaan.

 Voeg een beoordeling toe voor deze reactie 
 

Pagina : 1 2 3 

Meteen de eerste keer geslaagd! Chris is echt een topper, iemand waar je op kunt bouwen. Past het lesprogramma aan op wat je wilt en wie je bent, de mensenkennis van Chris is piekfijn. Altijd fijne lessen gehad, raad hem zeker aan!
Net geslaagd vanaf de eerste poging, wat ik zelf nooit gedacht had. Chris is een fantastische rijinstructeur waar je altijd wel grapjes mee kan maken en mee kan lachen, zolang je maar oplet. Ik ben altijd met plezier gaan lessen!
Ik vond het fijn om te lessen bij Chris. Hij is heel geduldig en neemt de tijd om iets uit te leggen en is altijd op tijd. Door de R.I.S. methode weet je waar je aan toe bent. Ook is het fijn dat je niemand op hoeft te halen tijdens de rijles. En het beste is dat ik de eerste keer ben geslaagd. Bedankt Chris Rijkers!
Ik heb fijne en leuke lessen gehad. Hij neemt de tijd als je iets niet snapt. Het was fijn dat ik niemand anders op hoefde te halen. Bedankt voor de gezellige lessen.
Ik vond het kei fijn lessen bij rijschool Rijkers. Chris zorgt ervoor dat je met vertrouwen in de auto zit. Hij legt alles goed uit, bijvoorbeeld als je iets niet snapt tekent hij het even na of doet hij het zelf voor. Ook gebruikt Chris de ris methode, door deze methode weet je altijd wat je te wachten staat en wat je elke les gaat doen. Ook kan je met de ris methode goed zien hoever je bent. Bij rijschool Rijkers hoef je ook nooit iemand op te halen of weg te brengen en dit vond ik zelf erg fijn en je kon ook altijd een fijn gesprek hebben met Chris. Ik raad rijschool Rijkers zeker aan!
Ik heb hele goede lessen gehad bij Chris. Naast de goede begeleiding in de auto, hebben de lessen mij ook zelfkennis opgeleverd. Met dit inzicht hebben we er voor kunnen zorgen dat ik met veel zelfvertrouwen de weg op kan. Bedankt Chris!
Ik ben heel erg blij dat ik bij Chris ben gaan lessen. Hij kijkt echt per leerling wat er nodig is en daardoor kan ik nu met heel veel vertrouwen de weg op. Ik zou Chris aan iedereen aanbevelen!
Super fijne en leuke rijlessen gehad bij Chris, door zijn goede begeleiding ben ik in een keer geslaagd voor mijn praktijk examen!
Ik heb hele fijne lessen gehad bij Chris. Hij geeft goede begeleiding en zorgt ervoor dat je met zelfvertrouwen gaat autorijden. Ik zou de rijschool iedereen aanraden!
De rijlessen waren leuk en leerzaam. Ik heb nooit met tegenzin in de auto gezeten. Dit komt mede doordat Chris openstaat voor eigen inbreng tijdens de lessen. Verder was er een ontspannen sfeer en was er ruimte voor frustraties ( goed kunnen autorijden komt namelijk niet vanzelf en natuurlijk zijn er af en toe tegenslagen). Bedankt Chris!
Fijne ervaring met genoeg vrijheid voor verschillende manieren van leren. Alles was zeer duidelijk en voelde me altijd op m'n gemak. Ik ben goed geholpen en daarom ook in één keer geslaagd. Bedankt!!!
Super fijn kunnen lessen, Chris weet altijd wel een goede tip of een verbeterpunt om aan te werken.
Super fijne rijlessen gehad bij Chris. Chris liet me voor het examen erg goed op mijn gemak voelen. Zeer duidelijke lessen met goede feedback en aandachtspunten.
Super fijne lessen gehad bij Chris, rustige en duidelijke uitleg. Samen naar een doel toegewerkt en gehaald, eerste keer geslaagd. Bedankt!
Ik ben heel erg geholpen met de opfris lessen van Chris. Hij ziet snel welke aanpak goed bij je past en dat werkt heel prettig. Altijd een fijne en ontspannen sfeer in de auto waardoor ik meteen niet meer zenuwachtig was. Bedankt!
Top rijlessen gehad. Altijd een duidelijke uitleg en een goed gevoel in de auto. Zeker een aanrader!. Bedankt Chris.
Super fijne rijschool , meteen eerste keer geslaagd!
Super fijne lessen gehad. In 1 keer geslaagd. Iedere keer stapte ik weer vrolijk de auto in en uit. Chris geeft super duidelijke uitleg en helpt je overal mee.
Zojuist heb ik mijn rijbewijs gehaald. Het waren fijne lessen, Chris was een fijne maar ook strenge rechtvaardige rij-instructeur. Bedankt voor de lessen!
Hele gezellige en fijne rijlessen gehad! Ik ben altijd met plezier de auto in gestapt. Chris kan met veel enthousiasme en duidelijkheid uitleggen en je goed helpen met moeilijkheden. Hij heeft mij altijd weten te motiveren, waardoor ik auto rijden nu enorm leuk ben gaan vinden. Bedankt!!
Fijne en rustige sfeer in de auto! Daarnaast kan je alles aan Chris vragen en legt hij het ook duidelijk en geduldig uit. Kortom ik heb een fijne lestijd gehad, dankjewel daarvoor!
Mijn rijlessen met Chris waren iedere keer weer ontzettend gezellig en leerzaam. Je kunt merken dat hij zijn lessen helemaal afstemt op de leerling. Chris heeft veel geduld, maar gelooft ook echt in je. Bij mijn eerste gesprek met Chris vertelde ik dat ik bang was om auto te rijden. Het zou mij toch nooit lukken of wat nou als ik iemand aan zou rijden? We hebben vaker even de auto stil moeten zetten, zodat hij mij een peptalk kon geven en ik er weer tegenaan kon. Hij heeft er met heel veel geduld en hard werken voor gezorgd dat ik autorijden nu niet meer eng vind, maar heel leuk! Bedankt Chris!
De lessen waren erg fijn en Chris geeft goede motiverende peptalks waardoor je vertrouwen krijgt in het rijden. Hij blijft geduldig zelfs als je tien keer dezelfde fout maakt.
Zoals Chris vanaf het begin al zei ‘ het moet van twee kanten komen ‘ en zo bleek het ook te zijn. Na vele tegenslagen eerder bij een rijschool, had ik geen motivatie meer. Maar toen hoorde ik van een eerdere leerling dat rijschool Rijkers een aanrader is. Ik ging, na een fijn intake gesprek, de samenwerking aan met Chris. Het bleek ook zo te zijn! Chris heeft me vanaf les 1 gemotiveerd. Deze goede energie heeft hij vol gehouden tot en met vandaag. Door deze lessen ben ik in korte tijd enorm gaan groeien. Chris zorgde altijd voor nieuwe uitdagingen. Ik kan nu wel zeggen dat ik dankzij Chris zelfverzekerd achter het stuur zit. Chris bedankt voor alle goede, zorgvuldige en leuke rijlessen !
Enorm leuke en gezellige lessen gehad! ik ben nooit met tegenzin de auto in gestapt en Chris motiveerde mij altijd om het beste uit mezelf te halen en dat lukte ook iedere keer weer. Samen hebben we het ene struikelpunt na het andere overwonnen en de grootste was natuurlijk het examen maar dat is in 1 keer gelukt! Super bedankt Chris!