Geslaagden

Pagina : 1 2 3 

Hehe eindelijk geslaagd, dat het niet makkelijk zou worden wisten we in het begin al maar wat een motivator ben jij Chris super super bedankt
Super fijne en zeer leerzame lessen gehad van Chris! Het RIS boek is ook super fijn om erbij te gebruiken omdat alles er nog een keer extra instaat. Super bedankt voor de lessen Chris!
Super fijne lessen gehad van Chris. Je blijft in elke situatie rustig en het was altijd gezellig bij jou in de auto. Ook de RIS methode vond ik heel prettig. Ik ben de 1ste keer geslaagd. Nogmaals bedankt Chris je bent een aanrader !!
Een eerdere leerling raadde mij aan om bij Chris te gaan lessen, en ook ik beveel het iedereen aan! Wat Chris al aangaf bij het intakegesprek; het moet van twee kanten komen, en dat bleek ook tijdens de lessen. Chris doet er alles aan om jou te helpen leren, maar je werkt uiteindelijk samen naar een doel toe. Hij is erg open en de RIS-methode helpt enorm om je gestructureerd voor te bereiden op de lessen. Ik wil Chris hartelijk bedanken voor de leuke lessen, en hoop dat toekomstige leerlingen net zo'n positieve ervaring hebben als ik!
Ik heb heel fijne lessen van Chris gehad, hij is altijd erg rustig wat voor mij extra fijn is voor mijn concentratie. Hij is zeer kundig en werkt volgens een stappenplan van het ris boekje. Ik heb altijd graag mijn lessen gevolgd en was ook zeker van mezelf toen ik op moest en ben daardoor ook in een keer geslaagd. Ik raad Chris Rijkers daarom ook aan voor andere leerlingen. Chris, super bedankt voor de fijne lessen!!
Dankjewel voor de fijne lessen Chris! In het begin vond ik het nog erg spannend maar ik kreeg snel in de gaten dat ik het echt super leuk vond. Chris legt alles super fijn en rustig uit en als het zelfs moet, tekent hij de situatie uit op papier. Het RIS-boekje heeft me ook zeker geholpen met de lessen, er zat structuur in en dat vind ik toch altijd wel fijn. Waar ik een beetje tegenop zat, was het wegbrengen en/of halen van iemand anders. Gelukkig hoeft dit niet en heb je een vol 1,5 uur voor jezelf. Ik zou Rijschool Rijkers zeker aanraden! Chris nogmaals bedankt en ik ben super blij dat ik in één keer mijn rijbewijs heb gehaald!!
Dankjewel Chris voor de rijlessen! Ik had de moed bijna opgegeven, maar dankzij Chris toch nog de motivatie gevonden en in een keer geslaagd!
Hoewel ik vanaf dag 1 een hekel had aan rijden in het algemeen heeft Chris er met zijn enthousiasme voor gezorgd dat ik toch veel leuke lessen heb gehad en in 1 keer lachend met een rijbewijs naar buiten ben gelopen. Ik zeg lachend, want daar was zeker een gezonde hoeveelheid van aanwezig in de lessen, natuurlijk tussen het harde werken door ;)
Tijdens mijn eerste rijlessen voelde ik me wat onwennig in de auto. Chris heeft dat snel opgemerkt en heeft daar gelukkig snel een einde aan gemaakt. Daarna ging het alleen maar beter en ben ik met het eerste examen geslaagd! Chris heeft passie voor zijn vak en heeft altijd het beste met je voor, bedankt voor alle lessen!
Ze zeggen wel eens dat je pas iets kan missen op het moment dat je het niet meer hebt. Ondanks dat ik nog niet eerder op examen was geweest, voor welk voertuig dan ook, miste ik mijn rijbewijs. Dat stukje mobiliteit om te kunnen gaan en staan waar ik wil. Na een aantal rijlessen her en der te hebben gehad, heb ik het volledige traject nooit ergens afgemaakt. Steeds wanneer puntje bij paaltje kwam, haakte ik af. De dag dat ik de knoop voor mezelf had doorgehakt, ben ik op zoek gegaan naar rijscholen in de buurt. Ik heb een proefles gedraaid bij een rijschool uit Eindhoven en wist na de eerste minuut in de auto al dat deze rijschool 'm niet ging worden... Ik voelde me niet op mijn gemak en er hing naar mijn idee een gespannen sfeer. Na verder te zoeken, verscheen rijschool Rijkers op mijn scherm. Ook hier dacht ik 'even' een lesje te volgen, om vervolgens het verdere traject in te gaan. Chris was op geen enkele manier overtuigd van mijn verhaal en wilde eerst een intakegesprek voeren en dan het liefst samen met mijn ouders. Uiteindelijk naar het gesprek gegaan en dit was enorm fijn! Tijdens het gesprek werd er verteld hoe de rijlessen in elkaar staken, wat hij van mij verwachtte, maar ook wat ik van hem kon verwachten. Ik ben begonnen als onzekere bestuurder, geen besef van observatie naar het verkeer en ik dacht er een eeuwigheid over te moeten doen. Er zijn geen rijlessen geweest dat ik geen zin had. Chris zorgde er altijd voor dat je een nieuwe uitdaging aan moest gaan. Ik kan zeggen dat ik, na de eerste keer geslaagd te zijn, zelfverzekerd achter het stuur zit. Ik begrijp hoe ik het verkeer moet observeren en ik zit enorm comfortabel in de auto. Rijschool Rijkers/Chris ; bedankt!
Chris is ten eerste een instructeur die passie voor het vak uitstraalt. Mede hierdoor heb ik iedere les plezier gehad, maar ook veel geleerd. Chris heeft ontzettend veel geduld met de leerling, maar durft ook te zeggen waar het aan scheelt. Dit zorgt ervoor dat je met een prettig gevoel in de auto zit, terwijl je weet waar je aan toe bent. Dankzij de RIS - lesvorm volg je bij Rijschool Rijkers een gestructureerd programma waardoor je je goed kan voorbereiden en evalueren. Dit heeft mij enorm geholpen in het leerproces, waardoor ik de eerste keer geslaagd ben. Met name door de persoonlijke en betrokken aanpak zou ik Chris bij iedereen willen aanbevelen!
Ik ben enorm blij dat mijn vader me bij deze rijschool had aangemeld. Als ik kijk naar hoe het bij sommige rijscholen gaat bof ik heel erg met deze man als instructeur. Hij heeft een hele fijne aanpak, hij past het goed aan op jouw persoonlijkheid. Dit heeft mij enorm goed gedaan en ben een stuk zelfverzekerder geworden dankzij Chris. Het is een enorme fijne methode waar mee gewerkt wordt. Ook kan hij heel erg goed inschatten hoe hij situaties aan moet pakken bij de leerling zelf. Ik ben enorm eigenwijs en hij heeft daar goed op ingespeeld waardoor ik uiteindelijk begreep dat eigenwijs zijn toch niet altijd even wijs is. Buiten Chris om is de auto ook echt super en helemaal up to date. Het is een fijne man om mee te praten en geeft je totaal geen ongemakkelijk gevoel, hij is in voor voor gesprekken en zal altijd luisteren. Hij is heel erg meegaand. Als ik terug kijk op mijn lessen, kon ik me geen betere instructeur wensen. Echt enorm bedankt voor alle veilige lessen en het vertrouwen in mij. Voor ieder die twijfelt. Chris zorgt ervoor dat je slaagt en werkt er samen met jou naartoe!
Waar zal ik beginnen, er zijn zoveel dingen te vertellen, maar laten we beginnen bij het begin. Ik bezocht de site met mijn vader en moeder, en we konden al vrij snel opmerken dat alleen in de site al veel oog voor detail is. Goed begin! We gingen op gesprek bij Chris Rijkers en meteen zagen we de professionaliteit en de precisie in het karakter van Chris. Er was dus meteen een goede indruk, ik en mijn ouders hoefden ook geen tweede keer na te denken, dit wordt het! Chris weet echt goed het verhaal over te brengen op de leerlingen en zorgt voor een goede sfeer in de auto, ik heb hierdoor altijd met veel plezier in de auto gezeten en hier en daar kunnen lachen. Het RIS boek waar gebruik van wordt gemaakt is zéér duidelijk, vooral omdat er ook voorbeelden in staan met plaatjes en niet alleen uitleg. Ik wil Chris heel erg bedanken voor de gezellige en leerzame rijlessen. Ik voel me een volwaardig volwassene bestuurder met zelfvertrouwen die zelf beslissingen durft te nemen en situaties weet te voorspellen en zich daarop weet in te spelen, zodat er ook voor mij en de bijrijders een comfortabele sfeer is. Chapeau!
Nadat ik een aantal keren gezakt was bij een andere rijschool had ik besloten het helemaal anders aan te pakken door bij een andere rijschool lessen te nemen. Achteraf was dit een hele goed keuze en ben ik heel blij dat ik toen bij Chris terecht gekomen ben! Doordat ik al op examens was geweest had ik het idee dat ik maar een paar lessen nodig zou hebben om de puntjes "op de i te zetten". Uiteindelijk bleek er vooral op het gebied van het scannen nog veel vooruitgang geboekt te kunnen worden. Hier ben ik samen met Chris mee aan de slag gegaan met als fijne houvast het RIS boek. Ik moet zeggen dat ik met frisse tegenzin aan de lessen bij Chris begon aangezien mijn zelfvertrouwen in het rijden na de, zoals het voor mij voelde, gefaalde examens vrij laag was. Maar gedurende de lessen merkte ik dat mijn niveau omhoog ging en kwamen langzaam het zelfvertrouwen en het plezier in het rijden weer terug waarvoor ik Chris heel dankbaar ben! Chris is een rijschoolhouder die met veel passie en geduld les geeft wat erg prettig is tijdens de lessen! Daarnaast gaat het bij hem om de leerling en ervoor zorgen dat deze in één keer slaagt en gaat het hem dus absoluut niet om het verdienen van geld zoals bij andere rijscholen weleens het geval is. Al met al wil ik Chris bedanken voor de lessen en zou ik het anderen zeker aanraden bij Chris lessen te nemen!
Chris, hartstikke bedankt voor alle leuke en leerzame lessen! bedankt voor het vertrouwen in mij in de auto dat is iets wat ik nodig heb gehad! tot op de weg :)
Chris legt alles goed uit en heeft veel geduld. Fijne manier van les geven! Altijd met plezier rijles gehad en alles in 1 keer gehaald!
'De eerste les' wat was dat spannend zeg, om voor de eerste keer auto te rijden. In het begin was ik best bang voor mezelf maar ook voor de andere weggebruikers. Chris heeft ervoor gezorgd dat ik hier vertrouwen in heb gekregen. Hij vertelt hoe je iets moet doen maar ook waarom. Door middel van het RIS-boek werd het allemaal nog een stuk duidelijker. Chris staat niet alleen voor je klaar tijdens de rijlessen maar ook bij de theorie. Ik mocht Chris bellen wanneer ik vragen had, dit was erg fijn! Je merkt tijdens de rijlessen dat het Chris zijn passie is en dat hij ervoor wil zorgen dat je slaagt! Bedankt voor de leerzame en leuke lessen, maar ook bedankt voor het vertrouwen! Ik heb nu al heel wat rondjes gemaakt met veel plezier, dankzij Chris!
Achteraf gezien veel te lang gewacht met het volgen van de opfrislessen!! Chris wist dat ik veel last had van angst in de auto en heeft altijd gezegd dat hij me hiervan af zou helpen. Door het aanpassen van mijn rijstijl, kijktechniek, het meer bezig zijn met het autorijden ging het gedurende de lessen steeds beter. Maar vooral, en dat is de kunst van Chris, weer zelfvertrouwen krijgen in je "rijkunsten" zodat je weer met een gerust hart en goed gevoel achter het stuur en in de auto zit. De opfrislessen hebben mij zeker gebracht waar ik voor gegaan ben! En nu volhouden zoals je zegt. Bedankt Chris.
Chris zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt in de auto en neemt uitgebreid de tijd voor je. Bedankt voor de lessen! Het is zeker een aanbeveling voor anderen om bij rijschool Rijkers te lessen.
Met behulp van Chris z'n kundige lessen heb ik geleerd veilig, milieuvriendelijk maar ook met plezier auto te rijden. De lessen met Chris zijn altijd goed georganiseerd en zo ben ik voor de eerste keer geslaagd voor het praktijk examen. Bedankt Chris voor het geduld, de aandacht en alle leuke lessen!
Van uitstel is geen afstel gekomen, eindelijk dank zij Chris begonnen aan enkele opfrislessen. Chris is een kundige instructeur die met de juiste woorden mij op m'n gemak stelde zodat ik meer vertrouwen in mezelf kreeg.
Tijdens het intakegesprek was Chris heel duidelijk: dit verwacht ik van jou en dit mag je van mij verwachten. Chris kan erg goed uitleggen en wat nog belangrijker is: hij heeft eindeloos geduld. Bovendien heeft Chris gelijk door hoe je als persoontje in elkaar steekt. Ik dacht: die theorie, dat ga ik wel eventjes doen. Jammer dan, dat lukte niet. Na een goed gesprek met Chris heb ik toen toch maar gekozen voor de 1 op 1 theorielessen en dat heeft geholpen. Wat heeft die Chris een geduld met mij gehad!! De uitleg tijdens en voor de praktijklessen heeft zijn vruchten afgeworpen. Natuurlijk heb ik zelf het RIS boek ook uitvoerig bestudeerd, zoals Chris ook verwachten mag. Het waren fijne rijlessen, ik heb er nooit een hekel aan gehad!! Ik ben de eerste keer geslaagd voor mijn praktijkexamen en heb al vele kilometers afgelegd ondertussen, zonder angst. Chris bedankt en ik zal je zeker aanbevelen bij anderen!!
Ik heb een hele goede ervaring gehad bij Rijschool Rijkers. Ben bij hem in 1 keer geslaagd door niet alleen de goede lessen die hij geeft, maar hij begeleid je ook heel goed en leert je stap voor stap alles goed aan mbv het RIS boekje. Ook zorgt hij ervoor dat je meer zekerheid krijgt en zorgt voor goede uitdaging. Echt een aanrader! Nogmaals erg bedankt voor alle fijne lessen, Chris!
Voor de bange muisjes, stresskippen en fanatieke tijgers onder ons is Rijschool Rijkers dé ultieme rijschool voor het halen van je rijbewijs. Zelf val ik onder de categorie ‘stresskip’, waar Chris altijd erg geduldig mee om wist te gaan. Hij leert je niet alleen de kneepjes van het vak maar enthousiasmeert je ook echt voor het autorijden waardoor elke rijles opnieuw een plezier is. Oké, soms was het natuurlijk mega frustrerend dat de auto voor de derde keer niet deed wat je in gedachte had, maar drie keer is scheepsrecht en Chris neemt altijd alle tijd om deze gebrekkigheden op jouw tempo onder de knie te krijgen. Persoonlijk vond ik het erg fijn dat Chris buiten de rijlessen om ook betrokken was met bijvoorbeeld school of werk. In tegenstelling tot andere rijscholen haalt Chris je persoonlijk op en zet je ook weer netjes thuis af, zonder het tussendoor ophalen van andere leerlingen. De lessen worden hierdoor uitgebreid voorbereid en geëvalueerd met de RIS-methode. Inmiddels heb ik 2 jaar mijn rijbewijs en rij nog steeds met veel plezier en niet geheel onbelangrijk: zonder stress! Bedankt Chris :)
Zeer goede rijschool. Altijd vriendelijk en leuke lessen.