Geslaagden

Pagina : 1 2 3 

Top lessen. Helemaal top dit. Echt een aanrader!!
Dankzij de goede en leerzame rijlessen van Chris ben ik in een keer geslaagd. Ben hier zeer tevreden over en raad Rijschool Rijkers dan ook zeker aan. Bij Chris stap je altijd met een goed gevoel in de auto en de rijlessen zijn goed. Zeker een aanrader!
Bedankt Chris! Voor de goede en leuke rijlessen!
Wat een fantastische rijschool, niet meer normaal man!
En dan is het zover... de eerste rijles! Een spannend moment waar sommigen lang op gewacht hebben. Chris Rijkers weet maar al te goed hoe hij met deze situatie om moet gaan. Chris is niet zo maar een instructeur, hij is namelijk ook een betrouwbare vriend. Hij zorgt dat jij je als bestuurder volledig op je gemak voelt achter het stuur! Een babbeltje tussendoor is dan ook altijd aan de orde van de dag. Ik heb nu ongeveer 1,5 jaar mijn rijbewijs en zo'n 15.000 km afgelegd, dat ik iedere keer weer opnieuw met plezier achter het stuur ga zitten, is zeker te danken aan Chris. Het geduld, de professionaliteit en zijn passie waarmee hij zich inzet om je de kunst van het vak rijden te leren, zijn van zeer hoog niveau. Heel hartelijk dank voor de onvergetelijke ervaring die je mij meegegeven hebt Chris!
Chris heeft mij super goed opgeleid zodat ik mijn rijbewijs kon halen. Ik had soms moeite met sommige dingen maar we bleven deze oefenen zodat ik het onder de knie kreeg. Chris heeft veel geduld en dat is heel erg fijn zodat je niet opgejaagd wordt om het snel uit te voeren of te snappen. Ik stapte elke week met plezier in de auto om elke keer iets nieuws te leren. Zeker een aanrader! Bedankt Chris voor de leuke rijlessen! Groetjes Mirthe
Mijn ervaring bij Chris Rijkers was super! Ik heb een hele goede begeleiding gehad tijdens mijn rijlessen! Ik had soms veel moeite met sommige dingen tijdens het lessen maar Chris heeft veel geduld en neemt de punten waar ik op dat moment moeite mee had goed door. Ook behandeld hij alles puntje voor puntje en gaat pas door met het volgende hoofdstuk als jij het puntje waar je moeite mee hebt goed onder controle hebt en daar comfortabeler en zekerder onder bent. Hij is er voor jou en Chris laat ook zien dat als je er wat moeite voor doet, je het ook beter onder de knie krijgt. Ook heeft Chris geen moeite met de tijd. Wanneer ik er wat langer over deed om het te snappen bleef Chris toch nog 10 minuutjes langer zitten om het mij goed uit te leggen totdat ik het wel begreep! 2de x met praktijkexamen geslaagd en heb er nog steeds heel veel plezier van! Bedankt Chris Rijkers!
Een goede begeleiding van Chris tijdens de rij opleiding en de handige RIS methode hebben ervoor gezorgd dat ik voor de eerste keer ben geslaagd! Super bedankt voor alle fijne rijlessen!
Pluspunten: altijd vriendelijk, altijd vrolijk, geduldig, motiveert, weet met jongeren om te gaan, afstand Dommelen-Eindhoven maakt hem niet uit. Minpunten: Feyenoordsupporter ☺. Chris, super bedankt voor jouw hulp en fijne samenwerking: 2 kinderen aan een rijbewijs geholpen! Succes met jouw rijschool. Groeten, “de ouders”.
Bij Rijschool Rijkers heb ik altijd met plezier autorijles gehad. De lessen worden ingevuld met oefeningen die voor jou nodig zijn en hierbij heb je zelf ook inspraak. Hierbij wordt de RIS-methode op een goede manier gebruikt, wat het makkelijker maakt om de lessen voor te bereiden en voor jezelf dingen te herhalen. Ook zijn de boeken en cd-rom die je hebt voor het leren en oefenen voor de theorie zeer nuttig, waardoor je goed voorbereid op examen kunt gaan. Verder is het persoonlijke contact met Chris erg fijn, waardoor je graag achter het stuur gaat zitten. Chris is erg geduldig en legt de stof duidelijk voor je uit, waarna je het meteen zelf mag gaan toepassen. Ik beveel Rijschool Rijkers aan bij iedereen die graag op een plezierige manier zijn rijbewijs wil halen.
In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Bedankt Rijschool Rijkers.
Rijschool Rijkers heeft ervoor gezorgd dat ik in één keer mijn rijbewijs heb gehaald. De lessen zijn leuk, gezellig en met genoeg variatie! Op deze manier, in combinatie met de RIS-methode, wordt men heel goed klaargestoomd voor het examen. Voor allen die nog moeten beginnen met rijlessen en twijfelen bij welke rijschool zij moeten lessen, zou ik Rijschool Rijkers ten zeerste aanbevelen! Chris beschikt over genoeg mensenkennis en past, indien nodig, de methode aan op de persoon: iets wat mij echt geholpen heeft!
Het was top! Chris heeft me flink geprikkeld met als resultaat 1e keer geslaagd!
Meteen de 1e keer geslaagd voor mijn rijbewijs door een uitstekende steun van Chris! Altijd met plezier in de auto gestapt, en prima uitleg en tips. De opleiding was zeer aangenaam en ik raad het zeker iedereen aan! Bedankt Chris!
Ik ben zeer tevreden over Rijschool Rijkers. Chris is erg geduldig en legt goed en duidelijk uit. Ik heb telkens met plezier in de auto gezeten.Ook wordt de RIS-methode goed gebruikt, wat zorgt voor een overzichtelijk beeld van de voortgang en verbeterpunten. Ik beveel Rijschool Rijkers bij een ieder aan, die op een correcte en fijne manier wil leren autorijden.
Rijschool Rijkers heeft mij meer dan uitstekend geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. De manier van werken vond ik persoonlijk erg aangenaam! Alles werd keurig uitgelegd en hierdoor werden mijn rijlessen leuker en leuker. Ik genoot er van om iedere week weer de auto in te mogen met Chris. Rijschool Rijkers zou ik zeker aanraden voor iedereen die zijn rijbewijs op een leuke manier wil behalen. Groetjes Rik.